Chonburi Hip Hop Duo triomfeert op Wereldkampioenschappen Cheerleading in de VS

Chonburi/VS-

In een verbluffend vertoon van vaardigheid en kunstenaarschap heeft een Thais nationaal hiphopduo uit Chonburi de gouden medaille behaald op de prestigieuze ICU Junior Wereld- en Wereldkampioenschappen Cheerleading 2024, gehouden in Orlando, Florida, VS.

Op 26 april 2024 was de wereld getuige van het hoogtepunt van de intense concurrentie toen “No Stefanos Kukas” en “Jess Ekarin Iamsiriareerat” uit de provincie Chonburi naar de top van de ranglijst klommen. Het tweetal, dat Thailand vertegenwoordigde, toonde hun uitzonderlijke talent, presteerde beter dan de mondiale concurrentie en verzekerde zich van de nummer één plek.

Tijdens het evenement, georganiseerd door de International Cheer Union, een entiteit erkend door het Internationaal Olympisch Comité, kwam het Thaise duo als overwinnaar uit de strijd en onttroonde het de voormalige kampioenen uit Japan. De overwinning markeert een belangrijke mijlpaal voor de Cheer Sports Association of Thailand (CAT), ondersteund door de Sports Authority of Thailand en het National Sports Development Fund.

De heer Montree Mokaracharoenmongkol, directeur van Boss Dance Studio, uitte zijn enorme trots op de prestaties van de jonge atleten. De laatste ronde, die om 12 uur Thaise tijd plaatsvond, eindigde met Japan als eerste runner-up en Griekenland als tweede runner-up.

Deze triomf wordt geprezen als een grote trots voor het Thaise nationale team, aangezien zij de gouden medaille mee naar huis nemen en een nieuwe standaard zetten voor uitmuntendheid in de wereld van cheerleading en hiphopdans.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/