Interesse om bij ons te werken? Word lid van het Pattaya News-team

 

The Pattaya News is altijd op zoek naar getalenteerde, hardwerkende teamspelers om ons groeiende team te versterken.

Lees meer over ons via deze link hier:

Over Ons

Onze huidige vacatures waarvoor wij op zoek zijn naar:

-Marketing/Verkoop

Functieomschrijving: Het betreft een functie op commissiebasis. Marketing- en verkoopmedewerkers zijn verantwoordelijk voor het laten groeien van onze inkomsten uit advertenties door contact op te nemen met lokale, regionale en nationale bedrijven die onze lezers interesseren. Bovendien omvat deze functie het werken met lokale bedrijven en bedrijven om hun evenementen te promoten.

Deze functie omvat persoonlijke en telefonische marketing, evenals vaardigheden voor het binnenhalen van de verkoop en ongevraagd bellen of ongevraagd bezoeken van lokale bedrijven. We zijn op dit moment alleen op zoek naar Thaise staatsburgers. Een perfecte kandidaat zou zelfgemotiveerd zijn, bekend zijn met de lokale markt en bedrijven, een positieve reputatie hebben, het vermogen hebben om zelfstandig te werken, met eigen vervoer, en vaardig zijn in verkoop.

Stuur dan je CV/CV naarRedacteur@ThePattayanews.com

Vermeld eventuele referenties die u heeft.

Of neem hier contact met ons op:

  De totale vergoeding hangt af van het vermogen van de kandidaat om klanten te werven en te behouden om te adverteren met The Pattaya News.

  Vragen? Aarzel niet om ons te mailen.

   

  Abonneren
  Adam Judd
  De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/