Interesse om bij ons te werken? Word lid van het Pattaya News-team

 

The Pattaya News is altijd op zoek naar getalenteerde, hardwerkende teamspelers om ons groeiende team te versterken.

Lees meer over ons via deze link hier:

Over ons

Onze huidige vacatures waarvoor wij op zoek zijn naar:

-Marketing/Verkoop

Functieomschrijving: Dit is een functie op commissiebasis. Marketing- en verkoopmedewerkers zijn verantwoordelijk voor het vergroten van onze inkomsten uit advertenties door contact te leggen met lokale, regionale en nationale bedrijven die onze lezerskring zouden kunnen interesseren. Bovendien zou deze functie inhouden dat je samenwerkt met lokale bedrijven en bedrijven om hun evenementen te promoten.

Deze functie omvat persoonlijke en telefonische marketing, evenals vaardigheden bij het binnenhalen van de verkoop en het ongevraagd of ongevraagd bezoeken van lokale bedrijven. We zijn op dit moment alleen op zoek naar Thaise staatsburgers. Een perfecte kandidaat zou gemotiveerd zijn, bekend met de lokale markt en bedrijven, een positieve reputatie hebben, zelfstandig kunnen werken, eigen vervoer hebben en bekwaam zijn in verkoop.

Stuur dan je CV/CV naar Pattayanewseditor@gmail.com. Vermeld eventuele referenties.

Je kunt ook hier solliciteren op onze Jobs-pagina op Facebook:

https://web.facebook.com/pg/Thepattayanews/jobs/?ref=page_internal

Of neem hier contact met ons op:

    De totale vergoeding hangt af van het vermogen van de kandidaat om klanten te werven en te behouden om te adverteren met The Pattaya News.

    Vragen? Aarzel niet om ons te mailen.

     

    De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/