Onroerend goed: Gogo te huur in LK Metro

🎉 Pattaya – Agogo te huur in LK Metro. Begane grond biedt plaats aan 65 personen, DJ Booth, professioneel geluidssysteem. Transformeer de 2e verdieping in een VIP-ruimte voor grote groepen, vrijgezellenfeesten en meer. Personeelshuisvesting op hogere verdiepingen. Breng uw visie naar het bruisende nachtleven van Pattaya!

Meer details HIER.

Contact Siam zakenmakelaars, niet The Pattaya News, voor vragen.

Gesponsorde eigendomspost.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/