Pattaya organiseert van 26 tot 28 april het IKF Wereldkampioenschap Strandkorfbal

Pattaya —

Het spannende IKF Wereldkampioenschap Strandkorfbal 2024 arriveert van 26 tot 28 april 2024 in Pattaya.

Dit prestigieuze internationale toernooi, gezamenlijk georganiseerd door de stad Pattaya en de Korfbal Vereniging van Thailand, zal 18 teams van over de hele wereld samenbrengen om te strijden om de felbegeerde titel van wereldkampioen. De actie vindt plaats op het schilderachtige Jomtien Beach, tegenover The Now Hotel nabij Soi 12.

Talrijke atleten uit 18 delen van de wereld zullen deelnemen aan het kampioenschap, waaronder Australië, België, China, Tsjechië, Hong Kong China, Hongarije, India, Japan, Macau, Nederland, Polen, Portugal, Schotland, Singapore, Thailand, Chinees Taipei, de Verenigde Staten van Amerika en Maleisië.

Het IKF Wereldkampioenschap Strandkorfbal 2024 dient als cruciaal kwalificatie-evenement voor de Wereldspelen 2025, die worden gehouden in Chengdu, China. De top 10 teams van dit toernooi verzekeren hun plek in dit evenement.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Wilt u bij ons adverteren of informeren over het promoten van uw bedrijf, evenement, goed doel of sportevenement? E-mail ons op Verkoop@ThePattayanews.com

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.