Virale video toont buitenlanders in geschil na watergevecht Songkran in Phuket

Phuket—

Op 4 april 20 om 13 uur plaatsten Thaise sociale media een virale video van twee buitenlanders die ruzie hadden nadat een van hen overstuur raakte nadat hij met een waterpistool was besproeid op Thaweewong Road, Patong Beach, Phuket.

Het Songkran-evenement in Phuket werd gehouden op Thaweewong Road, Patong Beach, waarbij veel Thaise en buitenlandse toeristen deelnamen aan het watergevecht.

De heer Nopparat Yiwa, een vrijwilliger voor de Civiele Bescherming, vertelde echter naar verluidt aan de plaatselijke media van Phuket dat hij getuige was geweest van een shirtloze buitenlander die met een motortaxi naar Patong Beach reed. Daarna zou een buitenlander met een zwart shirt de motortaxichauffeur met een waterpistool hebben beschoten, maar de shirtloze buitenlander werd niet geraakt.

De situatie escaleerde toen de shirtloze buitenlander woedend was en stoten uitdeelde naar de zwarthemd-buitenlander. Nopparat voegde eraan toe dat zijn vriend probeerde het geschil te beëindigen, maar dat niet lukte.

Kort na het geschil merkten politieagenten van Patong het incident op en onderdrukten het geschil met succes. Volgens Nopparat gingen de twee mannen daarna allebei hun eigen weg.
Er werd gemeld dat de reden voor het geschil was dat de buitenlander zonder shirt woedend was toen hij door de buitenlander in het zwart shirt lichtjes werd besproeid met een waterpistool.

De politie verklaarde dat het incident als gesloten werd beschouwd en dat geen van beide mannen juridische aanklachten of politierapporten had ingediend.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.