Pattaya maakt zich op om het IKF Wereldkampioenschap Strandkorfbal te organiseren

FOTO: Korfbal Vereniging van Thailand: KAT

Pattaya -

De stad Pattaya maakt zich op voor het organiseren van het IKF Wereldkampioenschap Strandkorfbal 2024, dat zal plaatsvinden van 26 tot 28 april op Jomtien Beach.

Volgens de heer Kritsana Bunsawat, de loco-burgemeester van Pattaya, die op woensdag 10 april een voorbereidingsvergadering voorzat, wordt verwacht dat het evenement teams zal aantrekken uit Australië, België, China, Chinees Taipei, Tsjechië, Hong Kong, Hongarije, India, Japan, Macau, Maleisië, Nederland, Polen, Portugal, Schotland, Singapore, de Verenigde Staten en Thailand.

Het kampioenschap zal naar verwachting de economie van Pattaya en Thailand als geheel een impuls geven, en ook helpen om Pattaya te promoten als sportstad en bestemming voor sporttoerisme.

De stad Pattaya nodigt iedereen uit om de atleten te verwelkomen en hun geliefde teams aan te moedigen van 26 tot 28 april op Jomtien Beach. Dit kampioenschap dient als kwalificatie-evenement voor de World Games 2025 in Chengdu, China.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Wilt u bij ons adverteren of informeren over het promoten van uw bedrijf, evenement, goed doel of sportevenement? E-mail ons op Verkoop@ThePattayanews.com

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.