Pattaya Cricket Club en The Drifters struikelen tijdens de halve finale van de Cup in de Chiang Mai International Sixes (deel 2)

Chiang Mai-

De Drifters eindigden als 4e in de spelersronde 1 met 13 punten nadat ze 2 wedstrijden hadden gewonnen en 1 verloren. Ze werden vervolgens samen met St Francis de Sales en Thai Thevada opgenomen in de bekergroep A voor ronde 2. Elk team in bekergroep A en B speelt twee wedstrijden tijdens dag 2, 4 en 5. De halve finales en finales voor alle trofeeën worden gehouden op dag 6.

Als je deel één hebt gemist, kun je dit, voordat we verder gaan, bekijken door hier te klikken of tikken.

Nu ronde 2 aan de gang was, moesten degenen met aspiraties voor zilverwerk zich concentreren en hoge normen handhaven in alle aspecten van het spel, omdat het nalaten hiervan tot onvermijdelijke teleurstellingen zou kunnen leiden. De Drifters-wedstrijd op dag 4 was tegen St Francis de Sales (SFdS) die als eerste sloeg. Het bowlen van de Drifters, hoewel veel verbeterd in termen van het verminderen van extra's, eiste niet genoeg van de batslieden en het overtarief bereikte 22.2 toen SFdS 111/0 vergaarde. Lucas McKinnon, Aaron Maynard en Blake McKinnon gingen allemaal niet uit nadat ze acht ballen tegenkwamen.

Normaal gesproken was het veldspel van de Drifters-spelers voorbeeldig, maar vandaag liet Luke Stokes Lucas McKinnon tweemaal vallen. Het bowlen van Max Burzler had een zekere mate van respect met 14 van de over, terwijl anderen zwaar werden gestraft. Het achtervolgen van 111 zou een recordresultaat zijn en hoewel er normaal gesproken een winnende score werd behaald, was dit niet genoeg. Luke slaagde erin met pensioen te gaan op 32 en Habby was niet op een snelvuur 22, maar de SFdS-bowlers waren niet bereid grenzen te stellen. Jared Kennan ging voor 12 en Matty Lewis voor slechts 8, terwijl de Drifters 74 scoorden voor 0 en verloren met 37 punten. Meer geluk tegen Thai Thevada.

Dag 5 was weer een vrije dag voor de drifters, dus we ontmoetten ze in hun tweede wedstrijd van ronde 2 tegen Thai Thevada op dag 2. Een nieuw verlies zou een einde maken aan elke verdere deelname aan het toernooi, terwijl een overwinning hen naar de halve finales zou brengen. van de Beker.
Thai Thevada was de eerste die met Cher en Johnny sloeg tegen de bowling van Luke, die af en toe een aanzienlijke spin kreeg, maar de lengte niet kon beheersen. 14 uit de eerste over. Tim Peters vond Cher's slagbeurt te goed voor hem en Cher voegde er nog eens 18 aan toe.

John Pike onderging hetzelfde lot als Cher, werd 35 en stopte met een 6, maar John liet zijn vervanger goed vangen door Luke in het diepe en de over eindigde op 50/1 na 3 overs. Max heeft met slechts 6 runs uitstekend werk geleverd door de run rate terug te dringen en heeft mogelijk de wedstrijd gewonnen. Habby bowlde de laatste over en rende Leng weg van zijn eerste bal, maar Johnny, die nauwelijks een bal had geconfronteerd, pakte 14 van de resterende 5 ballen en schoof Thai Thevada op naar 71 voor 2. Een verdedigbare score. Luke en Habby openden de slagbeurt terwijl Frame de bowling opende.

Een heel langzame openingsbal zorgde ervoor dat Luke een fout maakte, die Frame liet vallen – een dure fout. Habby pakte de meeste runs met 16 uit de eerste over. Johnny bowlde de volgende keer en Luke werd opnieuw gedropt, dit keer door de Keeper. Goed veldwerk van Thai Thevada beperkte de score tot 11 voor de over en 27/0 na 2 overs. Feem gooide de derde over en Luke behaalde een 3 en een 6. 4/42 op 0, maar de run rate was niet voldoende.

De stotterende en wiebelige aanloop van Leng leidde tot herstel van de runs toen Luke en Habby grenzen verlegden en Habby daarbij werd gedropt en Luke stopte met 33. 63/0 na 4 en een reële kans op overwinning. Cher nam de laatste over. Habby pakte zijn eerste bal voor 24. Noah en Max bij de plooi en haalden 9 runs uit 5 ballen. Een intelligente honkslag van Max en twee grens 4's van Noah zorgden voor een overwinning met nog 2 ballen over. Thai Thevada zal 3 gemiste vangsten terugbetalen. De overwinning zorgde voor een halve finale tegen NCF Thunder.

Dit zou opnieuw een lastige wedstrijd worden. Luke en Habby openden tegen het tempo van Faysal Ahmed, dat ofwel in de ribben van de batslieden werd gestoken of erbuiten, maar Habby gebruikte zijn voeten niet. Habby zwaaide naar een brede bal en kreeg een voorsprong naar de keeper, Akash, voor 8. 9 vanaf de over. Inzaman wierp een goede lijn en lengte en goed veldwerk beperkte de Drifters tot 7. 16 voor 1 van 2 overs. Aukatul zette het tempothema voort en liet Noah en Luke aan het werk voor hun runs met nog eens 12 extra. Anowar deed hetzelfde met vergelijkbare resultaten en de Drifters stonden ver achter op de curve met 37 voor 1 na 4 overs.

Abaidullah gooide de finale over waar Luke door Anowar werd gedropt op de lange grens van zijn eerste bal. Noah herhaalde hetzelfde schot, maar werd door Anowar betrapt voor 5. Max mengde zich in de strijd, maar Luke wilde geen gezelschap toen hij langs het wicket naar Abaid danste, miste en werd gesmoord voor 23. 41 voor 3 en een zeer teleurstellende innings. NFC Thunders zou hier korte metten mee maken.

Max bowlde naar Abaid die over zijn stronken bleef lopen en de scheidsrechter gaf hem wijd, maar de lijn van Max was niet ideaal. 19 van de eerste over. Habby was de volgende en werd geraakt voor 6, gevolgd door zijn gebruikelijke voorvoet No Ball die ook werd geraakt voor 6, oftewel een 9. Uit wraak ving hij Abaid en bowlde voor 21, maar Akash arriveerde en sloeg 2 grens 4's en de dikke dame begon te zingen. 42 voor 1 op 1.5 overs.

NFC Thunders zou 's middags doorgaan naar de bekerfinale tegen St. Franciscus van Sales, maar het toernooi van The Drifters was ten einde. Een verdienstelijke inspanning, maar deze keer geen zilverwerk.

De finale was een thriller tussen NFC Thunder en St Francis de Sales, die NFC won met 6 runs. De overige finales werden als volgt gewonnen: The Spoon by Armadillos; De plaat van Red Lion Wombats; De Bowl van GP Silly Sloggers; Het Shield van Margate CC en de Ladies Cup van Lamphun Redcaps.

De Speler van het Toernooi werd toegekend aan Abaidullah.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/