Onroerend goed: Gezellig restaurant te koop in de wijk Phra Khanong

🍽️✨Bangkok – Gezellig restaurant te koop in de wijk Phra Khanong.

Onlangs gerenoveerd met 45 zitplaatsen binnen, 25 op het terras en een topkeuken. Ideaal voor een slimme ondernemer! 🌟

Meer details HIER.

Contact Siam zakenmakelaars, niet The Pattaya News, voor vragen.

Gesponsorde eigendomspost.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/