Vice-premier Anutin Charnvirakul inspecteert Chiang Mai te midden van bosbranden en zorgen over premier 2.5

Chiang Mai-

Op 9 april 2024 verklaarde mevrouw Traisulee Traisanakul, de secretaris van de Thaise minister van Binnenlandse Zaken, aan het publiek over de inspectie van vice-premier Anutin Charnvirakul in de provincie Chiang Mai om vervolg te geven aan bosbranden, smog en kleine stofdeeltjes PM 2.5. problemen.

Anutin uitte zijn zorgen over de problemen in Chiang Mai nadat hij recente rapporten had ontvangen van de gouverneur van Chiang Mai en het provinciale bureau voor rampenpreventie en mitigatie van Chiang Mai. Hij benadrukte het bieden van zorg en hulp aan het publiek en dat brandweerlieden over adequate en veilige beschermingsmiddelen moeten beschikken, aldus Traisulee.

Eerder, op 8 april, maakte de gouverneur van Chiang Mai bekend dat acht districten in Chiang Mai getroffen waren door bosbranden, waaronder Hot, Phrao, Fang, Mae Taeng, Chai Prakan, Chiang Dao, Mae Ai en Wiang Haeng.

Gisteren (10 april) zou Anutin de provincie Chiang Mai inspecteren om informatie te verzamelen om aanvullende beleidsmaatregelen te overwegen om problemen met natuurbranden, smog en kleine stofdeeltjes PM 2.5 in het getroffen gebied aan te pakken, zei Traisulee.

Wat het schema van Anutin betreft, zou hij luisteren naar de huidige situatie in Chiang Mai in het Chiang Mai Command Center om bosbranden, smog en kleine stofdeeltjes te voorkomen en op te lossen en vervolgens aan boord van een helikopter gaan om de live situatie in de gaten te houden, aldus Traisulee.

Om 8 uur verklaarde de luchtkwaliteit van gisteren van het Geo-Informatics and Space Technology Development Agency (GISTDA) dat vijf provincies in Noord-Thailand, waaronder Mae Hong Son, Chiang Mai, Chiang Rai, Nan en Lamphun, de PM 00-niveaus hadden overschreden die desondanks mogelijk de gezondheid en het ademhalingssysteem kunnen beïnvloeden recente zomerstormen en hagelstormen in de noordelijke regio, merkte TPN op.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.