Twee auto's botsen op Pattaya Road, chauffeurs verdwijnen op mysterieuze wijze

Pattaya —

De politie van Pattaya is op zoek naar twee chauffeurs die kennelijk per ongeluk met hun auto in botsing waren gekomen en vervolgens op mysterieuze wijze verdwenen van de plaats van het ongeval op woensdagochtend 3 april 2024.

Om ongeveer 00:16 uur ontvingen de reddingswerkers van Sawang Boriboon meldingen van een auto-ongeluk op Bang Dej Hill, vlakbij het Map Prachan Reservoir in het subdistrict Nongprue, district Banglamung, provincie Chonburi. Ze werkten samen met de politie van Pattaya en snelden ter plaatse.

Bij hun aankomst vonden de reddingswerkers en de politie een zwarte Toyota Yaris die tegen een boom was gecrasht en langs de kant van de weg was beland. De auto raakte zwaar beschadigd. Er waren ook tekenen van een aanrijding aan de achterkant van het voertuig.

Naast de Yaris werd een zwarte Chevrolet Captiva aangetroffen. De Captiva, vermoedelijk de auto die achterop de Yaris reed, raakte ook zwaar beschadigd. De autoriteiten waren echter verbijsterd omdat er niemand ter plaatse was. Beide chauffeurs waren verdwenen en lieten alleen hun beschadigde voertuigen achter.

Een getuige, de 21-jarige heer Suphakrit Asipong, vertelde The Pattaya News dat hij een aangepaste pick-uptruck zag arriveren en een van de chauffeurs ter plaatse weghaalde. De persoon in de pick-up heeft naar verluidt alle documenten uit de auto gehaald voordat hij vertrok. De heer Suphakrit zag de bestuurder van de andere auto niet voordat hij de politie belde.

De autoriteiten controleren de voertuigregistraties om de eigenaren te lokaliseren en de oorzaak van het ongeval te onderzoeken.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.