Central Pattaya Shopping Mall organiseert nu Thailand Coffee Hub 2024 – het grootste koffiefestival van Oost-Thailand

FOTO: Centraal Pattaya

Pattaya —

“Thailand Coffee Hub 2024” vindt nu plaats in het winkelcentrum Central Pattaya van 3 tot 8 april 2024. Dit koffiefestival zal het grootste zijn in Oost-Thailand en er zullen meer dan 50 speciale koffiemerken en cafés deelnemen.

Voorbeelden van deze merken zijn: The Bluekoff, Yellow Stuff, The Summer Coffee Company, Worldwide Coffee, Hai Coffee, Cache Absolut Beans, Hugekof, Phupanna Coffee en First Valley.

Bezoekers krijgen de kans om speciale Thaise Arabica-koffiebonen te proberen en te kopen, zoals Doi Chaang-koffie uit Chiang Rai of Mae Jan Tai-koffie uit Chiang Rai of Thep Sadet-koffie uit Chiang Mai.

Bovendien zal Sip Thai monsters geven van hun bekroonde koffiesoorten tijdens de Thailand Specialty Coffee Awards 2023. Verder organiseert het festival workshops door beroemde barista's en informatieve sessies door experts van de Specialty Coffee Association of Thailand (SCATH).

Tenslotte zal het festival twee koffiecompetities organiseren: het Es-Yen Slow Bar Championship, gepresenteerd door Pirom op 5 april, en de Thailand Coffee Brewer League Pattaya Qualifier van 6 tot 8 april.

Voor meer informatie kunt u terecht op: Thailand koffiecentrum

FOTO: Centraal Pattaya
FOTO: Centraal Pattaya
FOTO: Centraal Pattaya
FOTO: Centraal Pattaya
FOTO: Centraal Pattaya
FOTO: Centraal Pattaya
FOTO: Centraal Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.