Rotary Club van Pattaya Centre International brengt vreugde met teddyberen

Pattaya, Thailand-

De Rotary Club van Pattaya Center International (RCPCI) had zo’n groot succes niet verwacht: toen de RCPCI-familie elkaar op zondag 11 februari 2024 ontmoette in het Central Marina Shopping Mall, werden in korte tijd bijna 100 teddyberen in alle soorten en maten verkocht. tijd.

Waarom? Omdat het aanbod optimaal was: de RCPCI teddyberen brengen geluk en maken mensen blij. De grote opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het liefdadigheidswerk van RCPCI.

De middag was gevuld met muziek, dans, elegantie en een wedstrijd. Ook al waren de (zeer) jonge dames allemaal perfect, er waren toch nog winnaars die ook een prijs van RCPCI ontvingen.

Voor meer informatie over RCPCI tikt of klikt u hier.

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/