Bij een ongeval met meerdere voertuigen op Rattanathibet Road in Nonthaburi zijn veel gewonden gevallen, bestuurder dronken aangetroffen

Nonthaburi—

Op 11 februari 30 om 10 uur ontvingen de politieagenten van Bang Bua Thong een rapport van een ongeval met meerdere voertuigen, waarbij veel gewonden vielen op Rattanathibet Road, Bang Bua Thong, Nonthaburi.

De politie en reddingsteams van Bang Bua Thong werden naar de plaats van het ongeval gestuurd en vonden zeven gecrashte voertuigen die de rijstroken blokkeerden. De reddingsteams hebben de slachtoffers uit hun voertuigen gered en eerste hulp verleend voordat ze naar plaatselijke ziekenhuizen werden overgebracht.

De politie faciliteerde het verkeer en verplaatste de gecrashte voertuigen binnen een uur voordat de rijstroken normaal open gingen, aldus de politie.

De heer Anupong Changsorn, 29, een van de slachtoffers, vertelde de politie dat hij en zijn vriendin normaal reden op Rattanathibet Road. Terwijl het verkeer langzamer ging rijden, botste een blauwe vrachtwagen met zes wielen plotseling van achteren op de sedan van Anupong, zonder enig teken van vaart minderen. De blauwe vrachtwagen baande zich ook een weg door zes andere voertuigen totdat hij stopte, zei Anupong.


De blauwe vrachtwagenchauffeur, publiekelijk alleen geïdentificeerd als de heer Sapanan, 44, leek dronken te zijn en vertelde de politie op onverstaanbare wijze dat hij naar verluidt niet wist hoe hij tegen andere voertuigen botste en gaf naar verluidt toe dat hij ‘slechts een beetje alcoholische dranken dronk’.'.

De politie verzamelde videobeelden van auto-dashcams en voerde alcoholtests uit op de blauwe vrachtwagenchauffeur. Er werd gemeld dat het alcoholgehalte in het bloedsysteem van Sapanan 88 mg% bedroeg.

Volgens de Thaise wet wordt een alcoholgehalte in het bloedsysteem van meer dan 50 mg% als illegaal beschouwd.
De politie begeleidde Sapanan naar het politiebureau van Bang Bua Thong voor verdere juridische behandeling.

Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.