Soho Town Pattaya viert 12e verjaardag tijdens Chinese Nieuwjaarsfestiviteiten

Pattaya —

Op 10 februari 2024 markeerde Soho Town, een populaire toeristische bestemming in Pattaya, een belangrijke mijlpaal – zijn 12e verjaardag – met een groots feest dat samenviel met de Chinese Nieuwjaarsfestiviteiten.

Soho Town, opgericht door de heer Pheerapong Hanyaraphiphong, werd opgericht als een herkenningspunt in Chinatown met als doel het toerisme in Pattaya te versterken. De heer Pheerapong verklaarde tegenover de betrokken pers dat de locatie zeer succesvol is geweest in het aantrekken van buitenlandse toeristen, vooral uit China, ondanks het lagere profiel onder Thaise bezoekers.

Tijdens Covid-19 had het gebied, net als een groot deel van Pattaya, het moeilijk en viel het stil vanwege een gebrek aan toeristen, maar het slaagde erin de verwoesting van de Covid-beperkingen en -regels meer dan twee jaar te overleven. Het is nu elke nacht druk en is volledig hersteld.

Om deze dubbele gebeurtenis te herdenken, begon het jubileumfeest van Soho Town met een indrukwekkend spektakel: de langste drakendans in Pattaya, met een indrukwekkende lengte van 52 meter. De festiviteiten gingen verder met boeiende leeuwendansvoorstellingen waarin vier verschillende stijlen werden getoond en een betoverende show die het gezicht van mensen veranderde.

Soho Town, strategisch gelegen langs Pattaya Second Road, omvat meer dan 6 rais en is verdeeld in vier verschillende zones. Zone 1, Chinatown, beschikt over een verrukkelijk aanbod aan Chinese restaurants als centrale attractie.

Zone A, Street Food, gelegen nabij Soi 1, beschikt over een voetgangersvriendelijke straat vol culinaire hoogstandjes.

Zone 2, de Side Lane, gelegen binnen de Guan Im Pang Pan Mue en Dragon Lord Square, benadrukt een levendige straatervaring.

Momenteel wordt zone 3 ontwikkeld als tijdelijke parkeerplaats.

Met een hartverwarmend gebaar deed de heer Pheerapong een speciale aanbieding aan Thaise verkopers en lokale bewoners. De Side Lane-zone van Zone 2 zal tot eind april gratis toegankelijk zijn voor het opzetten van kraampjes met etenswaren en koopwaar. Geïnteresseerden kunnen tussen 1 en 2 uur het Soho Town-kantoor aan Pattaya Second Road (Soi 00) bezoeken of bellen met 10 00 063.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Wilt u bij ons adverteren of informeren over het promoten van uw bedrijf, evenement, goed doel of sportevenement? E-mail ons op Verkoop@ThePattayanews.com

Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.