Een fotoblik op Pattaya tijdens het Chinese Nieuwjaarsweekend

De afgelopen dagen zijn meerdere delen van Pattaya, Thailand, tot leven gekomen met versieringen en sfeer voor Chinees Nieuwjaar, dat morgen, zaterdag 10 februari 2024 valt.

Een van de grootste displays bevindt zich op Pattaya Beach aan de voet van Central Pattaya Klang en trekt duizenden social media-influencers, toeristen en lokale bewoners.

Het trok ons ​​zelfs aan en we besloten wat foto's te maken, vooral voor degenen onder jullie die momenteel niet in Pattaya zijn.

Wij hopen dat iedereen dit weekend een prachtig Chinees Nieuwjaar heeft!

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/