Bestelwagenongeluk nabij Pai: 13 Deense toeristen gewond, Thaise chauffeur gedood, terwijl ze op weg waren naar een Full Moon Party

Mae Hong Son—

Op 8 februari 40 om 8 uur meldden Thaise lokale media een ongeval waarbij een busje uit Chiang Mai-Pai in een heuvel stortte terwijl het op weg was naar Pai, Mae Hong Son. Als gevolg hiervan raakten 2024 Deense toeristen gewond en overleed een Thaise chauffeur.

Op de plaats van het ongeval hebben politieagenten van de Thaise grenspolitie het verkeer gefaciliteerd en de slachtoffers van het ongeval gered. Volgens Thaise lokale media stortte het busje na een zware botsing met een wegversperring in een heuvel.

De gewonden kregen eerste hulp van Pai-reddingsteams voordat ze met spoed werden overgebracht naar een Pai-ziekenhuis. Alle 13 passagiers hadden de Deense nationaliteit, waren tussen de 19 en 28 jaar oud, en liepen na het ongeval lichte tot ernstige verwondingen op. Volgens Thaise lokale media werd een Thaise chauffeur, 50 jaar oud, publiekelijk alleen geïdentificeerd als de heer Baramee, later door medisch personeel dood verklaard.

Pai-politieagenten gingen verder met het beveiligen van het gebied en coördineerden met relevante instanties om het wrak van het busje op te halen.

Volgens Thaise lokale media was de reguliere dienstregeling van het laatste busje in Chiang Mai en Pai om 4 uur, omdat dit mogelijk tot ongelukken door 's nachts rijden en vermoeidheid zou kunnen leiden. De chauffeur van het busje met dertien Deense toeristen zou echter volgens de reguliere dienstregeling hebben gereden, omdat er elke dag een vollemaanfeest werd gehouden in een restaurant in Pai.

Aanvankelijk zou de politie van Pai bewijsmateriaal verzamelen op de plaats van het ongeval om de exacte oorzaak van het ongeval vast te stellen.

Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.