Roemeense toerist valt dood vanaf het balkon van het hotel in Pattaya

Pattaya —

Een 63-jarige Roemeense toerist verloor op vrijdagochtend 7 februari zijn leven bij een val van het balkon van een zeven verdiepingen tellend hotel in Soi 5, Pattaya.

Het incident werd rond 9 uur gemeld bij de politie van Pattaya. Politieagenten en reddingswerkers arriveerden bij een onbekend hotel en vonden het levenloze lichaam van de overledene, een 30-jarige Roemeense man wiens naam werd verborgen in afwachting van kennisgeving aan de familie en de ambassade, in de tuin onder het balkon.

Het slachtoffer, slechts gekleed in een zwarte korte broek, had ernstig hoofdletsel en ontwrichte ledematen opgelopen. De autoriteiten hebben het terrein afgezet voordat het lichaam naar een nabijgelegen plaatselijk ziekenhuis is vervoerd. De vrouw van het slachtoffer was aanwezig op de plaats van het incident en was zichtbaar radeloos door het tragische incident. Ze heeft geen verklaring aan de pers afgelegd.

Mevrouw Somjai Benden, een 54-jarige medewerkster van het hotel, verklaarde dat ze bezig was met haar taken in de buurt van de hotelvijver toen ze boven zich een hard geluid hoorde. Gealarmeerd keek ze op en zag het slachtoffer zich vastklampen aan de reling van het balkon op de vierde verdieping voordat hij zijn grip verloor en op de grond viel. Mevrouw Somjai waarschuwde onmiddellijk de autoriteiten.

De oorzaak van het incident blijft onbepaald en de politie van Pattaya voert momenteel een onderzoek uit.

Dit is om tenminste de derde toerist die de afgelopen week in Pattaya van een hotelbalkon viel, zoals we hier meldden.

Als jij of iemand die je kent depressief is, neem dan contact op voor hulp. The Pattaya News suggereert de Samaritanen van Thailand die hier kunnen worden bereikt:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.