INDEX BANK- EN WONINGVERKOOP: Geluk in elk hoekje van ontspanning, met kortingen tot 50%.

Als je vorig jaar iets zwaars tegenkwam, moet je dit jaar luisteren!!! Je loopt risico!! Gevaar voor herhaling!! Explosiegevaar!! Met vreugde, troost en talloze voorrechten die onverwachts komen! Index Living Mall stuurt je geluk om het jaar op een fantastische manier te beginnen.

Geniet van geluk vermenigvuldigd met twee!! Wanneer u volgens de voorwaarden meubels en matrassen winkelt, ontvangt u een leuke korting die kan oplopen tot 50%.

– Koop meubels en matrassen, voldoe aan de voorwaarden en ontvang een hartverwarmende korting tot wel 7,000 Baht.

– Besteed minimaal 20,000 Baht en krijg een korting van 1,000 Baht.

– Besteed minimaal 50,000 Baht en krijg een korting van 3,500 Baht.

– Besteed minimaal 70,000 Baht en krijg een korting van 7,000 Baht.

Omarm het geluk het hele jaar door met Index! Maak kans op een digitale seismoscoop en ontvang voorspellingen van verschillende tempels en monniken in Thailand, waaronder Wat Kalayanamitr Woramahawihan, Phra Phuttha Tri Ratana Nayok, Luang Pho To en vele anderen. Profiteer bovendien van de mogelijkheid om gratis Index-cadeaubonnen te ontvangen in plaats van contant geld, tot 300 Baht. Er zijn beperkte hoeveelheden beschikbaar voor gratis winkelen voor meubels, huishoudelijke artikelen en woondecoratie.

Als dat nog niet genoeg is, kom dan en voeg zoetigheid toe aan elke hoek van uw ontspanning met nieuwe meubel- en woondecoratiecollecties in de maand van de liefde, 'Flower Blooming in Love'. Index brengt je geluk, warmte en gezelligheid met lentebloemmotieven gecombineerd met nieuwe banken en meubelstukken, met kortingen tot 50%.

Speciale aanbieding! Alleen voor JOY CARD-leden: wissel 500 punten in en ontvang een extra korting van 150 Baht! O... zo de moeite waard!

Maar daar houdt de vreugde niet op! Je krijgt ook exclusieve privileges! Wanneer u winkelt met CARDX- en SCB-creditcards, betaalt u volledig of in termijnen tegen 0% gedurende maximaal 4 maanden en ontvangt u een maximaal cashback-tegoed van 92,000 Baht. Vooral spectaculair van 7 tot 21 februari. Gebruik punten om in te wisselen en ontvang een extra cashback-tegoed van maximaal 1,000 Baht*.

En er is nog meer goedheid met INDEX EASY E-RECEIPT! Shoppers krijgen belastingaftrek tot 50,000 Baht, met een extra korting tot 2,000 Baht.

INDEX BANK- EN WONINGVERKOOP – Geluk in elk hoekje van ontspanning, met kortingen tot 50%. Goede aanbiedingen van 25 januari tot 21 februari 67, bij alle Index Living Mall-filialen.”

 

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/