Gelukkige 1e verjaardag van Pattaya's eigen eersteklas onroerend goed!

Gefeliciteerd met het 1-jarig jubileum First Class Real Estate!

Het is een heel jaar geleden dat First Class Real Estate mensen in Pattaya begon te helpen bij het vinden van geweldige plekken om te wonen en het regelen van hun visa.

Eddie, Yo en hun team weten alles over samenwerken om ervoor te zorgen dat jij de hulp krijgt die je nodig hebt.

Ze verkopen niet alleen huizen; ze zijn ze ook aan het repareren! Je kunt ze het zelfs live zien doen op hun Facebook-pagina, waar ze je al het harde werk laten zien dat ze in hun nieuwe renovatieproject steken.

Kom langs op hun kantoor op 415 Moo 12 Pratumnak Soi 6 Nongprue, Chon Buri, of bel Yo op +66 88-693-2294 om vandaag nog contact met hen op te nemen!

Wil je zien wat ze voor je hebben? Bezoek hun website op www.firstclassrealestatepattaya.com/contact.

Of je nu een huis wilt, visumhulp nodig hebt of gewoon een coole renovatie wilt zien, ze staan ​​voor je klaar.

Een gelukkige eerste verjaardag voor het team, en op nog veel meer!

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/