Krijg duizenden potentiële lokale klanten en bewoners om UW onroerend goed te koop te zien, u kunt een lijst met ons maken op TPN Property!

Bent u op zoek naar een woning in Pattaya, Banglamung of Chonburi en wilt u duizenden lokale expats, toeristen en inwoners bereiken in het Thais, Engels en 16 andere talen?

TPN Media en eigendom kan je hierbij helpen met ons vastgoedportaal en sectie door onze mediawebsites.

We begrijpen hoe moeilijk het kan zijn om uw eigendom op te laten vallen in zo'n competitieve markt, maar met het grootste gecombineerde digitale dagelijkse lezerspubliek in het Engels en Thai in de omgeving van Pattaya, wij kunnen ervoor zorgen dat uw eigendom wordt ontdekt en bekeken.

Met een verscheidenheid aan opties om onze lezers te bereiken zoals een vastgoedportaal, artikelen, posts op sociale media, TikTok- en YouTube-video's, dagelijkse nieuwsbrief, waarschuwingssystemen, meerdere talen en meer, we kunnen ervoor zorgen dat echte lokale bewoners en diegenen die geïnteresseerd zijn om lokale bewoners te worden zien JOUW eigendom.

Op dit moment bieden wij geen huurwoningen aan.

Geïnteresseerd? Bel 088-9272454 (Punnipa) of voeg Line ID toe: punnipa29, of e-mail ons op Eigenschap@TPNproperty.com. Er kunnen algemene voorwaarden van toepassing zijn, neem contact met ons op voor informatie.

Wacht niet langer, laat UW eigendom vandaag nog bekijken, ontdekken en verkopen!

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/