Lunique Real Estate werkt samen met Banyan Tree Group om 'Skypark Lucean Jomtien' te onthullen

Jomtien Pattaya-

Ervaar luxe leven aan zee in "Skypark Lucean Jomtien Pattaya."

Gelegen in het hart van Jomtien, neemt Skypark Lucean Jomtien Pattaya trots zijn plaats in tussen de vooraanstaande merken onder de Banyan Tree Group. Een recent groots lanceringsevenement vond plaats op de middag van 19 september 2023 en werd opgeluisterd door mevrouw Uradee Kunkiratiyut, Chief Executive Officer van Lunique Real Estate Company Limited, en de heer Stuart David Reading, Managing Director van Banyan Tree Group Property Development . De allure van het evenement werd verder versterkt door de aanwezigheid van een speciale gast, de beroemde acteur “Boy” Pakorn Chatborirak.

Met een indrukwekkende investering van maar liefst 1 miljard baht kreeg het project onmiddellijke boekingen vóór de officiële lancering. Beginnend bij een verleidelijke 3.6 miljoen baht, en met het vertrouwen dat de verkoop binnen slechts 2 jaar zal sluiten
Mevrouw Uradee vertelde dat het project de essentie van quality time voor het hele gezin belichaamt en dit naadloos uitdrukt in een luxueus condominiumproject aan zee in het hart van Pattaya. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om harmonieus op te gaan in de ongerepte natuurlijke omgeving en een ongeëvenaarde en meeslepende ontspanningservaring te bieden.

Met management van wereldklasse door de Banyan Tree Group zet dit project een nieuwe maatstaf voor luxe leven. Als trotse eigenaren van Skypark Lucean Jomtien Pattaya-units wordt u automatisch verwelkomd in The Sanctuary Club, een toegangspoort tot een wereld van exclusieve voordelen en aanzienlijke kortingen op diensten die wereldwijd door Banyan Tree Group worden aangeboden.

Dit project beslaat meer dan 8 rai (ongeveer 13,000 vierkante meter) eersteklas grond en heeft een indrukwekkende totale investeringswaarde van 4.5 miljard baht. Het project bestaat uit twee fasen: fase A met een gebouw van 60 verdiepingen en fase B met een gebouw van 31 verdiepingen, met in totaal 899 eenheden. Deze gebouwen bevinden zich op slechts 200 meter van Jomtien Beach en bieden een veelvoud aan voorzieningen voor een complete en uitzonderlijke woonervaring.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het bezoeken van het project of het verkrijgen van meer informatie, kunt u een afspraak plannen en informatie inwinnen op 098-861-2727 of aanvullende projectinformatie bekijken op de website www.skyparklucean.com.

De heer Stuart uitte zijn opwinding en zei: “We zijn verheugd deze samenwerking met Lunique Real Estate te hebben ondertekend. Dit markeert een belangrijke stap in de richting van het creëren van een nieuwe maatstaf voor condominiumwonen in de omgeving van Pattaya. Met een centrale locatie die alle activiteiten ondersteunt en bewoners in staat stelt zich onder te dompelen in de natuurlijke schoonheid van Jomtien Beach, blijft Pattaya een toegangspoort tot economische groei, met een sterke vraag naar onroerend goed. De overweldigende belangstelling en reacties die we hebben ontvangen na het openen van boekingen in de eerste fase zijn werkelijk bevredigend.”

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/