Handschoenen uit: meester Buakaw Banchamek en Saenchai PK Saenchai klaar voor speciale regels Bare Knuckle Thai Fight: 'Legends of Siam'

Bangkok – 17 augustus 2023 – Thailand's beroemde boksers Buakaw Banchamek en Saenchai PK Saenchai Muaythaigym staan ​​klaar om deel te nemen aan een epische confrontatie onder unieke regels in de 5e BKFC Thailand – 'Special Rules Bare Knuckle Thai Fight: Legends of Siam', gepland op 4 november bij Royal Cliff Hotel Group Pattaya.

BKFC Asia heeft officieel een baanbrekend gevecht aangekondigd dat belooft het publiek te boeien. In totaal zullen 24 vechters uit heel Azië deelnemen aan 12 opwindende gevechten, die allemaal live worden uitgezonden via de BKFC Asia-app (Pay per View).

Dit omvat met name het langverwachte WK-gevecht tussen "Po Deman" uit Thailand en "Britain Hart" uit de Verenigde Staten, gevolgd door de confrontatie voor het Thaise kampioensgevecht tussen "Frankke - Kritsana Srisang" en "Saensuek Nakhon Chokchai". " uit Thailand.

Nick Chapman, oprichter en CEO van BKFC Azië en een voormalig UK1 British Title Cage Rage (UCMMA) World Light Heavyweight-kampioen, onthulden dat het komende 5e BKFC Thailand-evenement - "Special Rules Bare Knuckle Thai Fight: Legends of Siam" - een botsing zal bevatten tussen Siamese vechtlegendes, Buakaw en Saenchai. Deze historische ontmoeting markeert de eerste keer dat deze goede vrienden het tegen elkaar opnemen, waarbij ze hun vriendschap tijdelijk opzij zetten om een ​​spervuur ​​van niet-aflatende stoten los te laten in de jacht op de overwinning en de ultieme overwinnaar te worden.

“Volgens de reglementen staan ​​Buakaw en Saenchai op het punt om te beginnen aan een veeleisende ontmoeting met blote knokkels binnen de 68.5 kg-divisie. Het duel zal 5 ronden omvatten, die elk twee minuten duren.

Het vooruitzicht om de uitkomst van deze confrontatie te voorspellen blijft ongrijpbaar, aangezien beide vechters hun vaardigheden toegewijd hebben aangescherpt, weg van het publieke oog. Ondanks hun diepgaande kameraadschap, blijft hun vastberadenheid om hun integriteit te behouden standvastig, waardoor ze niet gemakkelijk zullen toegeven in het heetst van de strijd,' voegde Nick toe.

“De gevechten die plaatsvinden op het 5e BKFC Thailand: LEGENDS OF SIAM-podium zijn authentiek, intens en absoluut meeslepend, aangezien we echte vechtevenementen orkestreren in plaats van louter amusementsspektakels. Fans staan ​​een meeslepende en uitputtende clash te wachten die hun niet-aflatende aandacht zal opeisen en hen in hun stoel geboeid zal houden. Naast de langverwachte Special Rules Bare-Knuckle Thai Fight-confrontatie tussen onze twee grote vechters, hebben we nieuwe regels geïntroduceerd om een ​​nog opwindender ervaring voor onze toegewijde fans te garanderen. En deze keer heeft BKFC het onvoorstelbare bereikt en het onmogelijke hier in Thailand tot leven gebracht!” verklaarde Chapman.

Vathanai Vathanakul, oprichter en CFO van BKFC Asia, evenals de CEO van Royal Cliff Hotels Group en CEO van Pattaya Exhibition and Convention Hall, onthulde dat “Het komende gevecht bij de Royal Cliff Hotel Group in Pattaya een groot potentieel heeft om niet alleen de standaard van vechtsporten te verhogen, maar ook om Thaise vechters naar het wereldtoneel te katapulteren. Dit is precies de reden waarom we de beslissing hebben genomen om het evenement naar Thailand te verplaatsen, waardoor het aan het begin van het jaar afwijkt van het oorspronkelijke schema in het Midden-Oosten.

Het is van het grootste belang dat we aan de wereld het prestige van onze krijgskunst laten zien, die momenteel veel buzz en aandacht genereert. We willen nu onderstrepen dat "Thaise strijders" ongeëvenaard zijn op wereldschaal. Ons doel is om de wereld te laten erkennen dat we beschikken over een verzameling uitzonderlijk getalenteerde vechters die niet alleen voorbeeldige beoefenaars zijn, maar ook gerespecteerde instructeurs en legendes op zich. Vandaag is het absoluut noodzakelijk dat we een nieuw hoofdstuk in de annalen van de geschiedenis schrijven met de 5e BKFC Thailand. Dit opmerkelijke evenement zal een wereldtitelgevecht tussen laten zien Po Deman en Groot-Brittannië Hart, samen met boeiende vechters uit alle hoeken van de wereld, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zweden, Schotland, de Filippijnen, Iran en daarbuiten.

Naast ons primaire doel om vechters te identificeren, te koesteren en vooruit te helpen, erkennen we het enorme potentieel dat binnen het Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) ligt. Deze sport heeft het potentieel om snel te floreren op het internationale toneel, met name in Azië, Europa en Amerika. We zijn volledig voorbereid om niet-aflatende ondersteuning te bieden, toezicht te houden op de productie en actief te zoeken naar opkomend talent met het potentieel om deel te nemen aan deze spannende reis. In de tussentijd blijven we ons inzetten voor het welzijn van Thaise strijders. We zijn toegewijd om hen te begeleiden naar een stabiele en welvarende carrière en tegelijkertijd duurzame groei binnen deze sport te bevorderen.

"Bovendien is het vermeldenswaard dat we de nieuwe speciale regels voor ons Bare-Knuckle Fighting-platform hebben geïntroduceerd om onze fans iets nieuws en spannends te bieden".

Buakaw Banchamek, de legendarische Thaise vechter, deelde zijn mening over het komende evenement: 'Ook al ben ik goede vrienden met Saenchai, ik zal me niet inhouden. Het wordt een echt gevecht met echte pijn. Fans kunnen het zich niet veroorloven dit te missen, aangezien een aanval van deze aard nog nooit eerder heeft plaatsgevonden. Het zal een geschenk zijn voor liefhebbers van vechtsporten als het jaar ten einde loopt. Fans zullen niet teleurgesteld zijn. Ik ben bereid te wedden op mijn waardigheid.”

Saenchai PK Saenchai Muaythaigym onthulde: “Hoewel we respect hebben voor onze vriendschap, heeft onze professionaliteit, eenmaal in de boksring, voorrang. Er zal geen tegenzin zijn om onze waardigheid hoog te houden, en we zijn vastbesloten om de reputatie van de sport hoog te houden. Ik wil zowel Buakaw's als mijn fans bedanken voor hun niet-aflatende steun. Ondanks de meningsverschillen van enkele van onze fans die tegen ons zijn als we elkaar bevechten, wil ik verduidelijken dat dit gevecht niet gaat over het bepalen van superioriteit. Het is een wedstrijd gericht op het vergaren van wereldwijde aandacht voor vechtsporten. Door de unieke regels die worden toegepast op dit Bare-Knuckle Thai Fight, zijn we ervan overtuigd dat fans zullen worden getrakteerd op een opwindende wedstrijd die hen op het puntje van hun stoel zal houden!.”

De 5e BKFC Thailand – Legends of Siam staat gepland op 4 november vanaf 18:00 uur. (TH tijd) bij Royal Cliff Hotel Group in Pattaya. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van dit opwindende evenement, zijn ticketreserveringen vanaf 31 augustus toegankelijk via Thai Ticket Major. "De ticketprijzen kosten 500 en 1,000 baht voor staanplaatsen, 2,500 tot 3,000 baht voor zitplaatsen, en beginnen vanaf 7,000 baht voor VIP-stoelen op de eerste rang, inclusief een speciale dinermaaltijd."

Speciaal! Exclusieve privileges of kortingen voor accommodatie bij Royal Cliff Hotels Group op vertoon van de boekingscode voor BKFC Thailand 5th Edition-tickets (volgens de gespecificeerde voorwaarden).

Blijf ons volgen voor updates over de speciale regels Bare Knuckle Thai Flight: BKFC Thailand 5: The Legends of Siam op Facebook และ https://www.youtube.com/c/bareknucklefightingchampionship

Afbeelding na berichtinhoud
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.