Jannaat Nightclub viert succesvol eenjarig jubileum, klaar voor een nog wilder tweede jaar

Pattaya, Thailand-

De ongelooflijk populaire en slechts een jaar oude Jannaat Nightclub hield het afgelopen weekend een ongelooflijk succesvol eenjarig jubileum en heeft beloofd om Year Two nog beter te maken.

Het jubileum, dat in slechts één jaar tijd zeer snel opkwam als een vooraanstaande bestemming voor het nachtleven, vond plaats op vrijdag 30 juni 2023 en werd gevierd met duizenden gasten, waaronder veel VIP-gasten, zoals de burgemeester van Pattaya, Poramese Ngampiches.

De avond zag een regelmatig spektakel van parades op Walking Street en een verscheidenheid aan ongelooflijke DJ's, live artiesten, dansers en shows, allemaal bekeken door een energieke en diverse menigte van duizenden gedurende de avond.

The Pattaya News was aanwezig en werd weggeblazen door de aandacht voor detail, de zorg die aan de shows werd besteed (de engelenkleurige vleugels waren een bijzonder ongelooflijke touch), de decoraties en de sfeer. Het was echt een epische gebeurtenis in een stad die vaak elk feest episch noemt.

Mocht u er niet bij kunnen zijn voor het grote feest, Jannaat is elke avond tot laat geopend en u kunt ook uw tafel reserveren om er zeker van te zijn dat u de beste locatie krijgt door te bellen naar 080-284-9999 of:
080-385-9999
080-386-9999
080-387-9999

Je kunt ze ook een bericht sturen op hun Facebook door hier te klikken of tikken.

Ze hebben ook een uitstekende Instagram om alle evenementen bij te houden die je hier kunt bezoeken. Ze bieden zelfs de mogelijkheid voor privézwembaden en jachtfeesten. Neem gerust contact met hen op voor meer informatie! Ze zijn elke avond open van 9:XNUMX tot LATE! Het beste van alles: geen dresscode en gratis toegang!

Het voorgaande is een gesponsorde post.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/