Video: Een bijzondere kijk op Elite Gym en Fitness in Pattaya, Thailand

Pattaya —

Elite Gym en Fitness Pattaya heeft onlangs aangekondigd dat ze hun ruimte hebben uitgebreid om meer fitnessliefhebbers te huisvesten. De sportschool is een populaire bestemming voor sportliefhebbers in Pattaya, en de uitbreiding van de sportschool toont de groeiende vraag naar hoogwaardige fitnessfaciliteiten in de omgeving.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/