Trillion Club, Mookata en Pool Bar nu geopend in Pattaya: uw nieuwe feestbestemming

Pattaya, Thailand-

Onlangs mochten we de grootse opening bijwonen van de onlangs gerenoveerde en gerenoveerde Trillion Club, Mookata en Pool Bar in Pattaya, gelegen aan Soi 16, op slechts enkele seconden van de wereldberoemde Walking Street.

We hebben een geweldige tijd gehad en Trillion Club zal zeker een populaire plek zijn, vooral voor zwembadfeesten, wat een van hun specialiteiten is op het gebied van hosting en gooien voor toeristen en gasten. Enkele details en informatie over hun epische poolparty's staan ​​hieronder, samen met hun algemene boekings- en contactgegevens:

Trillion Club biedt ook regelmatig en in het weekend een verscheidenheid aan geweldige livemuziek, bands, dj's en artiesten. Ze zijn gericht op het hebben van een grote verscheidenheid aan muziek om veel smaken tevreden te stellen.

Trillion Club is vrij gemakkelijk te vinden. Vanaf Second Road in de buurt van het Marine Hotel, tegenover Soi VC, bevindt het zich in het midden van Soi 16. Als u vanaf Walking Street richting Bali Hai Pier komt, gaat u links Soi 16 in net voor de McDonald's.

Een van de meest verbazingwekkende renovaties en verbouwingen is een compleet mookata-gebied bij Trillion, met zeer betaalbare prijzen en een gevarieerd menu. Dit wordt zeker een hit bij BBQ-liefhebbers in Thaise stijl en ligt op een geweldige locatie voor zowel het begin van je avond rond Walking Street als het einde ervan! Oh en maak je geen zorgen, als Thaise BBQ niet jouw ding is, heeft Trillion ook een geweldige selectie van regulier Thais eten en Indiaas eten.

We zouden kunnen blijven praten, maar we willen je wat meer foto's laten zien, aangezien ze meer zeggen dan duizend woorden, en hieronder wat meer contactgegevens voor Trillion geven. Trillion heeft ook een geweldig pooltafelgedeelte voor degenen die hun vaardigheden willen testen. Blijf ook op de hoogte voor een speciale videotour binnenkort!

De Facebook-pagina van Trillion is hier te vinden door te tikken of te klikken!

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/