Motorrijder aan de telefoon met vriendin dodelijk gecrasht in Pattaya

Pattaya —

Een Thaise motorrijder die aan het telefoneren was met zijn vriendin terwijl hij aan het rijden was, crashte tragisch tegen de achterkant van een geparkeerde sedan aan de kant van een weg en stierf.

Het slachtoffer, de heer Chavanin Treesakorn, 30, werd donderdagavond 331 maart gevonden op weg nr. 30 richting het Sattahip-district in het Banglamung-district van Pattaya. De man bezweek aan zijn ernstige verwondingen ondanks pogingen van de reddingswerkers van Sawang Boriboon om hem te reanimeren.

Chavanin werd gevonden naast zijn gesloopte Honda Click en een witte sedan met een beschadigde achterkant. Het Pattaya News-team vroeg een getuige en sedanbestuurder, wiens naam op hun verzoek werd vermeld, die het slachtoffer als eerste zag en te horen kreeg dat hij zijn koplampen gebruikte omdat de weg erg donker was.

De getuige zag toen een menselijk lichaam op de weg liggen, dus stopte hij zijn auto en waarschuwde snel de politie en reddingsteams voor hulp.

Later arriveerde de vriendin van het slachtoffer, die vroeg haar naam geheim te houden, op de plaats van het ongeval. Ze uitte haar verdriet en vertelde de reddingswerkers dat ze met haar vriend aan de telefoon was terwijl hij op weg was naar zijn huis in het Phlu Ta Luang-gebied.

De vrouw zei dat ze een hard geluid hoorde en dat haar vriend plotseling stil werd. Ze probeerde zijn naam te roepen, maar het slachtoffer nam niet op.

Uiteindelijk nam de getuige de telefoon op en vertelde haar dat haar vriend tegen een auto was gebotst en was overleden.

Reddingswerkers brachten het lichaam van de man naar het Banglamung-ziekenhuis voor religieuze rituelen.

Het was onduidelijk wie de eigenaar van de geparkeerde sedan was of waarom deze op die locatie geparkeerd stond en de politie van Pattaya onderzocht de zaak.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Tips@ThePattayanews.com

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.