Drie buitenlandse mannen gearresteerd na vermeende beroving Pattaya Cannabis Shop Eigenaar van 200,000 Baht

Pattaya —

De politie arresteerde drie buitenlanders die naar verluidt een eigenaar van een cannabiswinkel in Pattaya beroofden van 200,000 baht.

De eigenaar van de THC-marihuanawinkel, de heer Prinya Palsingh, 44, diende op 25 maart een klacht in bij de politie van Pattaya en beweerde dat zijn Koreaanse zakenpartner, de heer Namil Kim, was aangevallen en beroofd door twee buitenlanders.

De twee dieven bestormden naar verluidt de THC-marihuanawinkel aan Pattaya Third Road en beroofden 5,000 baht uit Kim's zak en nog eens 170,000 baht uit de kluis van de winkel. Naar aanleiding van de klacht van Palsingh startte de politie van Pattaya een onderzoek en gisteren, 27 maart, arresteerden ze drie buitenlanders, waaronder de 47-jarige dhr. Marcus P. met de Britse nationaliteit, de 52-jarige dhr. Myung K. met de Koreaanse nationaliteit en de 53-jarige jarige Mr. Mark H. van Ierse nationaliteit.

Marcus en Myung werden beschuldigd van samenzwering bij nachtelijke overvallen en het gebruik van een vluchtvoertuig om te ontsnappen.

Ondertussen probeert de politie van Pattaya Mark definitief in verband te brengen met de misdaad om een ​​aanklacht tegen hem in te dienen, maar beweert voorlopig bewijs dat wijst op zijn betrokkenheid.

De verdachten spraken niet met de Thaise media en het was niet meteen duidelijk wat hun pleidooi voor de aanklacht was en of ze gebruik hadden gemaakt van de diensten van een advocaat. Alle verdachten worden voor onschuldig gehouden tot het tegendeel bewezen is door een Thaise rechtbank, aldus de politie van Pattaya.

The Pattaya News merkt op dat meneer Kim, het slachtoffer, een ongelukkige periode achter de rug heeft, aangezien hij eind februari ook werd neergeschoten door een Thaise man in een nachtelijk restaurant in Pattaya. De verdachte bekende later schuld. U kunt over dat verhaal lezen door hier te tikken of te klikken.

De politie van Pattaya verklaarde dat het niet meteen duidelijk was of de twee incidenten iets met elkaar te maken hadden.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.