Vrachtwagen met aanhanger stort van verhoogde weg in Bangkok, bestuurder gedood

bangkok —

Een vrachtwagen met aanhanger stortte donderdag per ongeluk van een verhoogde weg in Bangkok en verpletterde de bestuurder tot zijn dood.

Op 23 maart, rond 2 uur, ontving de snelwegpolitie een melding van een ongeval met een containervrachtwagen die was gevallen van het Thap Chang-viaduct, dat snelweg 30 in het Prawet-district van Bangkok met elkaar verbindt.

De vrachtwagen was gekanteld en blokkeerde de spoorlijn tussen de treinstations Thap Chang en Lat Krabang. Reddingsteams waren snel ter plaatse om de naamloze gewonde bestuurder van de vrachtwagen te assisteren. Hun inspanningen waren echter niet succesvol en de bestuurder stierf op tragische wijze ter plaatse voordat hij naar het forensisch ziekenhuis van de politie werd vervoerd.

Later probeerde het Highway Police Station 2, samen met acht andere eenheden van de Highway Police, gezamenlijk de vrachtwagen van de spoorlijn te halen. Vanwege de grote afmetingen van de containertruck en de aanzienlijke hoeveelheid kleding in de container verliep het verwijderen van het wrak echter met moeilijkheden en uitdagingen.

Highway Police Station 2 verklaarde dat ze camerabeelden van het ongeval hadden bekeken en ontdekten dat de bestuurder niet snel was. De agenten onderzoeken momenteel de oorzaak van het ongeval om herhaling in de toekomst te voorkomen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!
Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

Inschrijven
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.