De gemeente Nongprue organiseert op 2023 maart Cyclecross & Motocross 19

Pattaya —

De gemeente Nongprue bereidt zich voor om op 2023 maart het evenement Nongprue Cyclecross & Motocross 19 te organiseren. Het evenement vindt plaats in de buurt van het Mabprachan-reservoir en belooft een opwindende ervaring te worden voor zowel rijders als toeschouwers.

De wedstrijd is gericht op het bevorderen van de ontwikkeling van lokale motorsportatleten op nationaal niveau en het bieden van een kans aan lokale atleten om hun vaardigheden te demonstreren.

De gemeente Nongprue heeft actief geïnvesteerd in de infrastructuur en veiligheidsmaatregelen die nodig zijn om een ​​dergelijk evenement te organiseren, want de race trok vorig jaar enorme aandacht van snelheidsliefhebbers uit het hele land.

De Nongprue Cyclecross & Motocross 2023 vindt plaats van 9 tot 6 uur op 19 maart. De organisatoren van het evenement beloven dat het voor iedereen een spannende ervaring zal worden.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.