Thaise agent wordt razend, zeggen getuigen, en vuurt veel kogels af in woonwijk in Bangkok

FOTO: Khaosod Engels

nationaal —

Een Thais politielid met een gerapporteerde geschiedenis van geestesziekte werd gek, zeggen getuigen, en vuurde meerdere schoten af ​​in zijn woonwijk in de wijk Sai Mai in Bangkok, angstaanjagende buren.

Het voortdurende incident vond vandaag, 14 maart, plaats in het Bann Mong Kon-gebied van Soi Jirama-korn. De gewelddadige agent, die volgens Thaise media lid is van de speciale afdelingspolitie, vuurde plotseling meerdere keren met zijn pistool in de buurt.

Politieagenten van het politiebureau van Sai Mai haastten zich naar het gebied en zetten het af van burgers en verslaggevers. De verdachte wordt op het moment van schrijven omsingeld en er is momenteel geen melding van verwondingen.

Pogingen om met de agent te onderhandelen zijn volgens Thaise media op niets uitgelopen. Pol. Kolonel Rangsan Sornsing, hoofdinspecteur van het politiebureau van Sai Mai, onthulde dat de buren van de agent hem hadden verteld dat de agent een psychisch probleem heeft.

“Op dit moment zetten de agenten het gebied af en onderhandelen met de man om zich over te geven. Er zijn nog geen meldingen van gewonden of doden bij dit incident”, aldus de opzichter.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.