Birmese tankstationmedewerker in Chonburi geslagen met mes omdat hij dronken overlast veroorzaakte

Chonburi —

Een niet-geïdentificeerde verdachte heeft gisterochtend, 13 maart, een Birmese tankstationmedewerker neergestoken en hem naar een ziekenhuis gebracht. De collega's van de gewonde werknemers verklaarden dat de dader mogelijk boos was op het slachtoffer omdat hij onder invloed overlast veroorzaakte.

Reddingswerkers van Sawang Boriboon en de politie van Mueang haastten zich naar een tankstation in het Mueang-district van Chonburi nadat ze rond 7 uur 's ochtends waren gewaarschuwd voor een ernstig fysiek geweld. Ze vonden een tankstationmedewerker met de Birmese nationaliteit, de heer Myaung Paing, liggend in een plas bloed bij de benzinepomp.

Myaung van onbekende leeftijd liep een gapende snee op aan zijn rechterbeen en verkeerde in ernstige toestand. De reddingswerkers probeerden het bloed te stoppen voordat ze de Birmese man met spoed naar het Chonburi-ziekenhuis brachten.

Volgens de collega's van de man die met de politie spraken, was Myaung in zijn been gesneden door een niet-geïdentificeerde verdachte die met een mes zwaaide. Zijn collega's zeiden dat het slachtoffer vaak voor overlast zorgde nadat hij te veel had gedronken en mogelijk iemand boos had gemaakt.

De politie bekijkt camerabeelden van het tankstation om de geïrriteerde verdachte op te sporen.

Het was onduidelijk waarom de werknemer kennelijk dronken was op zijn werk, meldt TPN-media.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Juridisch advies of een advocaat nodig? Wij kunnen helpen. Klik hier.

Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van een woning bij ons.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.