Woedende transgender persoon klimt vlaggenmast buiten politiebureau van Pattaya, veroorzaakt openbare scène

Pattaya, Thailand-

Een boze en geëngageerde transgender klom vanochtend vroeg in een vlaggenmast buiten het politiebureau van Pattaya, flitste massa's toeristen en schreeuwde bedreigingen en beledigingen naar menigten omstanders.

Het incident gebeurde vandaag, 12 maart 15 rond 13:2023 uur, voor het politiebureau van Pattaya op Soi 9.

Een transgender die volgens de politie van Pattaya een crimineel verleden heeft, ontstak in woede voor het station, bedreigde toeristen en schreeuwde onsamenhangend, waardoor omstanders bang werden.

De persoon, wiens naam door de politie van Pattaya was achtergehouden in afwachting van een psychiatrisch onderzoek, klom op een gegeven moment op de vlaggenmast aan de voorkant van het station en begon de toeristen en omstanders te flitsen terwijl hij nog steeds beledigingen en verbale bedreigingen uitte.

Verschillende politieagenten van Pattaya slaagden erin de persoon vast te houden en te arresteren die naar het bureau was gebracht om naar een plaatselijk ziekenhuis te worden gebracht voor psychiatrisch onderzoek en mogelijke medische hulp.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/