Chonburi-motorrijder rijdt achterop geparkeerde auto bij rood licht en sterft

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

Een 27-jarige man op een motorfiets botste tegen de achterkant van een geparkeerde sedan bij een rood licht en stierf. De man bezweek aan zijn verwondingen voordat de reddingsteams arriveerden.

Gisteravond, 12 maart, werd een Thaise man genaamd de heer Ekaphol Thongkaew overleden aangetroffen op de kruising die naar Bangsaen Beach in het Mueng-district van Chonburi leidde. De 27-jarige stierf als gevolg van zijn ernstige verwondingen aan het gezicht nadat hij met zijn wit/roze Honda Wave-motor achterop een sedan ramde.

De sedanbestuurder, de 43-jarige meneer Suwisit Chuchatthaisan, vertelde lokale media dat hij op groen licht stond te wachten op de kruising toen het slachtoffer hem plotseling achterop reed. Hij dacht eerst dat het een auto was, maar kwam er later tot zijn schrik achter dat het een motorfiets was en dat de bestuurder was overleden.

Suwisit verklaarde dat hij onmiddellijk de politie had gebeld. De autoriteiten controleren ondertussen camerabeelden van de kruising om te bewijzen dat het verhaal van de bestuurder van de sedan geldig is. Het lichaam van het slachtoffer is naar een nabijgelegen ziekenhuis vervoerd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.