Breng Care Kids Thailand naar maart om deze zondag NEE te zeggen tegen geweld tegen vrouwen in Pattaya

Pattaya, Thailand-

Aanstaande zondag 12 maart, Neem zorg kinderen organiseert een wandeling om nee te zeggen tegen geweld tegen vrouwen. Ze ontmoeten elkaar om 9.30 uur bij het voormalige kantoor van Thai Airways (begin van Beach Road). De wandeling over de stoep van Beach Road eindigt zodra ze Central Pattaya Road (Klang) bereiken. Iedereen is uitgenodigd. Een wit t-shirt wordt aangeraden.

Dank je,

Pas op kinderen!

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/