Onroerend goed: comfortabel stadshuis met twee verdiepingen in Naklua, 3 slaapkamers en 2 badkamers

Te koop:

Een comfortabel stadshuis met drie slaapkamers en twee badkamers, gelegen ten noorden van Pattaya in het Naklua-gebied, dicht bij de snelweg. Vraag 2.9 miljoen baht.

Voor meer details:

Bekijk deze woning en vele foto's die hier op onze vastgoedwebsite staan.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen of verkopen van deze woning, bel dan 088-9272454 (Punnipa) of voeg Line ID toe: punnipa29 of e-mail ons op Eigenschap@TPNproperty.com

Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van een woning bij ons.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/