Bestuurder minibus geeft geschreeuw Russische toerist de schuld van auto-ongeluk in Rayong waarbij zeven Russische toeristen gewond raken

FOTO: MGR Online

Rayong —

Een busje met tien Russische toeristen van Pattaya naar de provincie Chanthaburi voor visumverlenging botste tegen een boom, waarbij één toerist een gebroken been opliep. De chauffeur zei dat hij geschrokken was van een schreeuwende toerist die hem aanzag voor een dutje tijdens het rijden. 

Politieagenten in de provincie Rayong brachten de bestuurder van het busje, de heer Mongkol Srichand, 40, naar het politiebureau voor ondervraging na een auto-ongeluk. De crash vond plaats op zondag 2 maart om 5 uur op Sukhumvit Road in het subdistrict Kong Din, district Klaeng, provincie Rayong.

De bronzen minibus die tien Russische toeristen (acht mannen en twee vrouwen) vervoerde van Pattaya naar de provincie Chanthaburi voor visumverlengingen, botste tegen een boom langs de weg, aldus de politie. De buitenlandse inzittenden zaten kort voordat ze door lokale hulpverleners werden gered in de auto gekneld. Een toerist, die niet kon worden geïdentificeerd, liep een beenbreuk op, terwijl zes anderen lichte verwondingen opliepen. Geen van hen was levensbedreigend gewond.

FOTO: MGR Online

Alle slachtoffers werden met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor medische hulp. De politie van Rayong meldde echter na ondervraging van de ongedeerde bestuurder, Mongkol, dat de bestuurder beweerde dat hij was opgeschrikt door de "schreeuw" van een passagier en de controle over zijn auto verloor.

De Thaise man zei dat een toerist hem had aangezien voor een dutje tijdens het rijden en een luide kreet slaakte, waardoor hij crashte, terwijl hij volgens hem in feite gewoon bukte om een ​​inhalator op te pakken die hij had laten vallen . Mongkol zei dat hij niet in slaap was gevallen achter het stuur en gaf de schuld aan de schreeuw als oorzaak van het ongeval.

De politie van Rayong neemt contact op met de families van de slachtoffers in Pattaya om hen te informeren over de toestand van elk slachtoffer, terwijl de chauffeur wordt ondervraagd nadat zijn uitleg van het incident met grote scepsis werd onthaald.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.