Schooldirecteur rijdt in Pattaya slaat en doodt 56-jarige dakloze die de weg oversteekt

FOTO: Pagina 3 Nieuws

Pattaya —

Een schooldirecteur botste met zijn sedan per ongeluk op een 56-jarige man en doodde hem ter plekke om 7 uur vanochtend, 5 maart. Volgens de bestuurder reed het slachtoffer voor zijn auto uit.

Het tragische ongeval vond plaats op een weg die naar Pattaya leidde, aan de voorkant van Soi Banglamung 1 in het Rong Po-subdistrict van het Banglamung-district. Het slachtoffer, alleen geïdentificeerd als meneer Wit, 56, was aangereden door een sedan terwijl hij de weg overstak en stierf als gevolg van ernstig hoofd- en lichaamsletsel, volgens de reddingswerkers van Sawang Boriboon.

Op ongeveer 20 meter afstand van de overleden man werd een witte Toyota Yaris-sedan gevonden, met een gebarsten voorruit en een verfrommelde motorkap. De bestuurder, alleen geïdentificeerd als meneer Pichit, vertelde reddingswerkers dat hij een schooldirecteur is in het Laem Chabang-gebied. Hij bracht zijn vrienden naar de wijk Banglamung.

Terwijl de man aan het rijden was, schoot het slachtoffer volgens Pichit plotseling voor zijn auto uit vanaf een vluchtheuvel. De schooldirecteur beweerde dat hij niet kon remmen, waardoor hij frontaal op het slachtoffer botste.

Het lichaam van het slachtoffer werd vervoerd naar een plaatselijk ziekenhuis voor religieuze rituelen. Autoriteiten meldden dat het slachtoffer dakloos was en in een opvangcentrum in Chonburi verbleef.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.