Van de redactie: onze contactgegevens zijn bijgewerkt

Hallo TPN-medialezers,

Ik wil even de tijd nemen om onze gewaardeerde lezers te informeren dat we onze contactgegevens op al onze platforms hebben bijgewerkt.

U kunt onze hoofdcontactpagina hier vinden, hoewel deze enigszins kan veranderen, afhankelijk van waar u ons leest, of het nu onze Thaise taal is, Phuket, Pattaya of nationaal nieuws.

Toen we in 2017 begonnen, hadden we nooit verwacht dat we zouden groeien naar het niveau dat we nu hebben en we danken al onze lezers oprecht voor hun aanwezigheid op deze reis. We waren in het begin slechts een enkele sociale media-pagina en een Gmail-adres, maar onze omvang en groei hebben ons nu op het niveau gebracht dat ons eerdere Gmail-adres met pensioen gaat.

Als gevolg hiervan zullen onze belangrijkste e-mailadressen nu onze domeinen weerspiegelen, zoals Editor@ThePattayaNews.com of Sales@ThePhuketExpress.com. Volledige details staan ​​op de contactpagina's van elke website.

We blijven het Gmail-adres voorlopig controleren, maar vragen onze lezers, adverteerders, sponsors en klanten om in de toekomst hun contactgegevens voor ons bij te werken.

Dank u voor uw steun.

Adam Judd, mede-eigenaar, TPN Media, februari 2023

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/