Goederentrein naar Bangkok ontspoort in Prachuap Khiri Khan, geen gewonden

FOTO: Thairath

nationaal —

Een goederentrein met zeven wagons die van Sungai Golok naar Bangkok reisde, ontspoorde zaterdagochtend 4 februari. Gelukkig raakte niemand gewond.

De trein, nr. 986, ontspoorde ongeveer 200 meter voor het Bang Saphan Yai-station. De ontsporing vond rond 6 uur plaats nabij kilometerpaal 35/377 in Prachuap Khiri Khan. Er werden geen gewonden gemeld.

Veera Boonprakong, een ambtenaar op het treinstation van Bang Saphan, verklaarde dat de oorzaak van de ontsporing wordt onderzocht. Spoorwegwerkers repareren de treinen en de spoorwegen om de operatie te hervatten.

De Thaise staatsspoorwegen hebben de diensten op drie routes gewijzigd, waaronder route nr. 254 (Lang Suan-Thon Buri) met auto's om passagiers van Chumphon naar Thon Buri te vervoeren, route nr. 255 (Thon Buri-Lang Suan) met auto's om passagiers te vervoeren van Ban Krud naar Saphan Noi, en route nr. 43/40 (Krung Thep Aphiwat Central Terminal naar Surat Thani) met auto's om passagiers van Ban Krud naar Bang Saphan Noi te vervoeren.
Inschrijven
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.