Rage Fight Academy Pattaya - een perfecte keuze voor training, Muay Thai-visa beschikbaar

Gehoord van RAGE Fight Academy in Pattaya? Wil je in vorm komen, je vaardigheden perfectioneren of iets nieuws proberen?

Visum nodig of werk visum, speciaal voor Muay Thai of vechtsporten? Rage kan dat ook aan!

Woede Fight Academy is een boks-, BJJ-, MMA- en Muay Thai-sportschool. De naam van de vorige sportschool was Golden Glory. Ze bevinden zich in Pattaya!

Voor hun Facebook-pagina met een exacte kaart klik HIER.

Bekijk hier de actuele prijzen en openingstijden. (Aan verandering onderhevig)

Bekijk hieronder enkele recente video's van RAGE!

Rage heeft onlangs ook Fight Nights gehouden hier in Pattaya. Bekijk dit HIER.

Tot snel bij RAGE!

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/