Threpprasit Road voert van 13 tot 24 december een bestratingsproject uit om verhoogde regenafvoeren te repareren, ambtenaren van Pattaya City adviseren om andere routes te kiezen

Pattaya/Jomtien-

Ambtenaren van Pattaya hebben lokale bewoners en toeristen geïnformeerd dat ze eindelijk de veel verguisde op sociale media verhoogde stormafvoeren op Threpprasit Road zullen repareren, maar dit zal aanzienlijke verkeersvertragingen veroorzaken tijdens het bestratingsproject.

De verhoogde afvoeren zijn bijna dagelijks op Thaise waakhonden en discussiefora gepost, waarbij veel inwoners de stad blijven aansporen om ze te repareren, waarbij ze beweren dat ze een gevaar voor grote ongelukken vormen en niets doen om overstromingen af ​​​​te voeren.

Pattaya City werkt samen met relevante aannemers om de riolering te repareren en Threpprasit van 13 tot 24 december met asfalt te bedekken. Ze waarschuwen echter ook voor flinke verkeersvertragingen tijdens dit project en dringen er bij doorgaand verkeer op aan om andere routes te zoeken.

Wat betreft de oorzaak van de verhoogde afvoeren in de eerste plaats, merkt The Pattaya News op dat er voortdurend met de vinger werd gewezen waarbij veel verschillende partijen elkaar de schuld gaven van de afvoeren. Hoe dan ook, het probleem wordt eindelijk opgelost.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/