Eat and Walk in Naklua heeft een succesvol eerste weekend met veel bezoekers

Naklua, Pattaya-

Het 14-jarig jubileum van het Naklua Eat and Walk Festival op de oude markt van Naklua trok tijdens het eerste weekend van het festival duizenden toeristen en bezoekers.

Het evenement, met tonnen eten, muziekoptredens, cultuur en amusement, is een vakantiehoofdstuk geworden in Naklua. De laatste twee jaar ging het echter in principe niet door vanwege Covid-19 maatregelen. Verkopers en toeristen waren verheugd om het festival te zien hervatten.

Het festival vindt tijdens de vakantieperiode elk weekend plaats van 5:00 tot 10:00 uur, met het volgende weekend op 17 en 18 december 2022. Het gebied ligt in de buurt van het politiebureau van Naklua en de oude markt van Naklua.

Het evenement heeft twee podia voor muzikale optredens, een bij Saphan Yao Naklua en een voor de Government Savings Bank, niet ver van de Naklua Old Market.

Er is gratis parkeergelegenheid bij de Lan Pho-markt, de Sawang Boriboon Foundation en de versmarkt Amon Nakhon.

Bel voor meer informatie 038253130 of het Pattaya City Call Center op 1337.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/