De politie van Pattaya vindt nog eens twee clubs zonder vergunning tijdens dagelijkse intensieve repressie

Pattaya -

De politie van Pattaya zette haar dagelijkse patrouilles voort in uitgaansgelegenheden in de stad en vond vanochtend vroeg, 4 december, twee clubs zonder vergunning.

De inval vond plaats om 3 uur met de bedoeling om de sluitingstijden van 30 uur en de verkooptijden van alcohol strikt te handhaven in de hoop dat toeristen zich hierdoor veilig zouden voelen, zei de patrouillepolitie.

Twee clubs, waaronder de tomboy Fino Pub en de Up to You Karaoke & Pub, werden overvallen nadat de politie ontdekte dat feestgangers nog steeds aan het feesten waren in de zalen. De agenten bevalen de café-exploitanten om de muziek uit te zetten en hun vergunningen voor het exploiteren van een wettelijk vereiste uitgaansgelegenheid te tonen.

De twee pubs lieten volgens de politie van Pattaya de vergunningen niet zien, dus nam de politie de pubmanagers mee naar het politiebureau van Pattaya om hen te beschuldigen van het exploiteren van een uitgaansgelegenheid zonder vergunning en het verkopen van alcohol buiten de wettelijke tijd. De politie voegde eraan toe dat ze de gouverneur van Chonburi zouden voorstellen om beide locaties voor ten minste vijf jaar te sluiten.

Ondanks dat het misschien goede bedoelingen had, was de dagelijkse patrouille van de politie ongelooflijk impopulair onder buitenlandse toeristen op basis van opmerkingen op sociale media die zeiden dat de maatregelen overdreven waren en het herstellende toerisme in Thailand schaadden. Sommige bezoekers hadden een hekel aan de maatregelen omdat ze hierdoor WK-wedstrijden mislopen.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!
Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

Inschrijven
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.