Twee mensen zijn neergeschoten en gewond geraakt in de buurt van Walking Street tijdens straatgevechten in Pattaya

Pattaya —

Twee mannen werden neergeschoten en raakten gewond nadat een ruzie in Pattaya uitmondde in een gewelddadige vechtpartij.

Juridische agenten en reddingswerkers haastten zich om een ​​straatgevecht te stoppen dat vandaag op 1 december achter Mueang Pattaya Eight School op Pattaya Second Road uitbrak, op slechts een paar meter van Walking Street. Om 3 uur arriveerden de agenten en vonden ze twee mannen, de heer Tontrakarn Phasuk, 46, en de heer Disorn Tokhan, 22, zwaar bloedend op Second Road voor een hotel en een Indiaas restaurant.

Meerdere getuigen, waaronder verschillende Indiase toeristen, waren in de buurt geschokt door het incident in een belangrijk toeristisch gebied.

Tontrakarn liep een diepe snee in zijn hoofd op en een schotwond in zijn rechterarm, terwijl Disorn een schotwond opliep in zijn dij. De politie vond een 30 cm lang mes met een bloedvlek op de grond en twee motoren die de verdachten ter plaatse hadden achtergelaten.

Tontrakarn vertelde de politie dat hij eerder een woordenwisseling had gehad met een tweede groep mannen in een naamloze pub omdat hij hem "verkeerd had aangekeken" en had uitgedaagd om hen hier te ontmoeten om het geschil te beslechten. Tontrakarn en Disorn kwamen alleen, maar de verdachten arriveerden onverwachts in een bende van vier mannen, gewapend met een mes en een pistool.

Zonder iets te zeggen, vielen de verdachten volgens Tontrakarn de twee mannen aan en sloegen naar verluidt Tontrakarn met een mes op het hoofd en schoten hem en zijn vriend neer, en vertrokken toen.

Een niet-geïdentificeerde ooggetuige van het incident vertelde de politie dat hij de situatie met zijn telefoon had opgenomen en deze aan de politie zou geven. De beelden zijn op dit moment niet vrijgegeven aan de media in afwachting van het politieonderzoek.

De slachtoffers zijn naar een nabijgelegen ziekenhuis vervoerd. Juridische agenten waren al uitgezonden om naar de vier verdachten te zoeken.

The Pattaya News zal meer updates voor dit verhaal vrijgeven zodra deze beschikbaar komen.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.