Vuurvast huis in Chonburi, niemand gewond

FOTO: กระแสข่าว

Satthip, Chonburi —

Een brand verwoestte op maandag 28 november een kamer in een huis met twee verdiepingen in de wijk Sattahip. Niemand raakte gewond, aldus de brandweer.

Brandweerlieden van Sattahip arriveerden om 2.30 uur bij het huis in het subdistrict Udomsak nadat ze waren gewaarschuwd voor een brand. Inwoners en buitenlanders probeerden het vuur zelf te blussen voordat de brandweer arriveerde.

Het duurde ongeveer 20 minuten om het vuur onder controle te krijgen. Iedereen ter plaatse bleef ongedeerd, maar de kamer en het meubilair waren totaal vernield. De brandweer zei dat ze niet konden vaststellen wat de oorzaak van de brand was, maar dat ze de eigenaar van het huis later om meer informatie zouden vragen.

FOTO: กระแสข่าว

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!
Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.