Krijg duizenden potentiële lokale klanten en bewoners om UW te koop of te huur onroerend goed te zien, u kunt bij ons een lijst maken op TPN Property!

Bent u op zoek naar een woning in Pattaya, Banglamung of het Chonburi-gebied om duizenden lokale expats, toeristen en inwoners te bereiken in het Thais, Engels en 16 andere talen?

TPN Media en eigendom kan je hierbij helpen met ons vastgoedportaal en sectie door onze mediawebsites.

We begrijpen hoe moeilijk het kan zijn om uw eigendom op te laten vallen in zo'n competitieve markt, maar met het grootste gecombineerde digitale dagelijkse lezerspubliek in het Engels en Thai in de omgeving van Pattaya, wij kunnen ervoor zorgen dat uw eigendom wordt ontdekt en bekeken.

Met een verscheidenheid aan opties om onze lezers te bereiken zoals een vastgoedportaal, artikelen, posts op sociale media, TikTok- en YouTube-video's, dagelijkse nieuwsbrief, waarschuwingssystemen, meerdere talen en meer, we kunnen ervoor zorgen dat echte lokale bewoners en diegenen die geïnteresseerd zijn om lokale bewoners te worden zien JOUW eigendom.

Interested? Please dial 088-9272454 (Dun) or add Line ID: punnipa29, or e-mail us at Pattayanewseditor@gmail.com. Terms and conditions may apply, contact us for information.

Wacht niet langer, laat UW eigendom vandaag nog bekijken, ontdekken en verkopen!

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/