24-jarige chauffeur van voedselbezorger naar verluidt doodgedrukt door vrachtwagen in Chonburi

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Mueang-district, Chonburi —

Een 24-jarige berijder van een voedselbezorger is woensdag overleden bij een gruwelijke aanrijding met een vrachtwagen.23 maart.

Het ongeval vond plaats voor de Bangkok Komatsu Company in het Khlong Tamru-subdistrict van Chonburi's Mueang-district.

Reddingswerkers van Chonburi reageerden rond het middaguur op het ongeval na een telefoontje van de collega's van het slachtoffer. Het slachtoffer, geïdentificeerd als de heer Tawan Pinsuwan, 24, lag levenloos op de weg met ernstig hoofdletsel. De reddingswerkers verklaarden hem ter plekke dood voordat hij zijn lichaam naar een plaatselijk ziekenhuis vervoerde.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Tawans vrienden vertelden de Mueang-politie dat Tawan was aangereden en verpletterd door een vrachtwagen terwijl hij op zijn motor op de weg reed. De vrachtwagenchauffeur, Arun Jokkratok, 38, wachtte ter plaatse om zijn verklaring af te leggen.

Arun beweerde echter tegen de politie dat hij Tawan niet had geslagen of over hem heen was gereden, hoewel het slachtoffer naar verluidt een motorhelm droeg, die volgens de reddingswerkers was verpletterd voordat ze aankwamen.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Arun beweerde dat een ander voertuig het slachtoffer had overreden en hem had gedood en vervolgens was weggevlucht.

De politie van Mueang onderzocht camerabeelden om het exacte voertuig te vinden dat het slachtoffer raakte en dodelijk verpletterde.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.