Onroerend goed: Gezellig studio-appartement gelegen in het centrum van Pattaya

Pattaya, Thailand-

  Een gezellige studio gelegen in het hart van Pattaya op de 7e verdieping met een geweldig uitzicht op de stad, dit appartement ligt op een steenworp afstand van het stadscentrum, aan een rustige weg vlak bij de 2e weg tegenover de beroemde Soi LK Metro.

Als u op zoek bent naar een appartement dat dicht bij de actie staat, maar niet te dichtbij, dan is dit het appartement voor u, het bevindt zich ook op een goede locatie als u dagelijks reist, het is slechts 5 minuten van de hoofdweg Sukhumvit.

Het appartement bevindt zich in het CCR-gebouw (City Center Residence), dat een mooi groot gemeenschappelijk zwembad, een gratis fitnessruimte en een mooi cafégedeelte met banken biedt om te ontspannen.

Deze studio is 25 m², maar door de indeling voelt hij veel groter aan, er is eerder in gewoond, dus hij heeft alles wat nodig is voor een fulltime huurder, waaronder een grote koelkast, een flatscreen-tv en meer.

City Centre Residence biedt gratis gemeenschappelijke WiFi, een ondergrondse parkeergarage en 24/7 beveiliging.

Vragen: 1,400,000

Voor nog veel meer foto's en meer details over dit toestel klik hier voor ons vastgoedportaal.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen of verkopen van deze woning, bel dan 088-9272454 (Dun) of voeg lijn-ID toe: punnipa29

Voor meer informatie over hoe we UW eigendom kunnen vermelden en de aandacht kunnen trekken op het lokale nieuws, KLIK HIER.

Voor meer lokale onroerend goed aanbiedingen, klik hier.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/