"Nakhai" wint de kroon van Miss Grand Chonburi 2023

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด

Pattaya —

  Mevrouw Kritsadaphon Nakhai, bekend onder haar bijnaam "Nakhai", mocht eindelijk de oogverblindende, prestigieuze kroon van de Miss Grand Chonburi 2023 schoonheidswedstrijd dragen.

Nakhai is een 23-jarige deelnemer uit de provincie Sakon Nakhon in Thailand. In haar jeugd verdienden zij en haar familie een eerlijk inkomen door ramboetan te verkopen in de noordoostelijke regio, waar ze opgroeide met een sterke vastberadenheid om te strijden op het schoonheidspodium.

Nakhai is dol op muziek. Sinds jonge leeftijd heeft ze op vele podia deelgenomen en op slechts 23-jarige leeftijd werd ze op zondag 2023 november gekroond tot winnaar van de Miss Grand Chonburi-wedstrijd 20, georganiseerd door het winkelcentrum Central Pattaya.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด

De in Sakon Nakhon geboren deelnemer kwam als beste uit de bus tijdens een van de hoogste competitiefasen in Chonburi en won een glinsterende kroon ter waarde van 100,000 baht, een geldprijs van 30,000 baht, een studiebeurs van de Universiteit van Noord-Azië ter waarde van 150,000 baht, en vele andere geschenken ter waarde van in totaal 500,000 baht.

Nakhai beloofde de prijzen te gebruiken ten voordele van de samenleving en zei dat het haar meest trotse moment was om op het Miss Grand Chonburi-podium te staan.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

Afbeelding na berichtinhoud
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.