Onroerend goed: huur/verkoop: luxe appartement met direct uitzicht op het heiligdom van de waarheid in Naklua

Te huur 60k/maand te koop in Thais Bedrijfsnaam 11.75 miljoen baht.

Dit is een luxe condominium met een eigen lift naar de kamer, bestaande uit twee slaapkamers en drie badkamers. Luxe inrichting tot een zeer hoge standaard met Europese keuken. De totale oppervlakte bedraagt ​​127 vierkante meter.
Het appartement heeft een spectaculair uitzicht over het Heiligdom van de Waarheid zoals te zien is op de foto's.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen of zien van dit onroerend goed, het zien van meer foto's of het verkopen van onroerend goed, bel dan 088-9272454 (Dun) of voeg lijn-ID toe: punnipa29

Voor meer informatie over hoe we UW eigendom kunnen vermelden en de aandacht kunnen trekken op het lokale nieuws, KLIK HIER.

Voor meer lokale onroerend goed aanbiedingen, klik hier.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/